Kaoani - Special for Pink Lover

hai dah lame tak update blog..wakaka..padahal baru dua hari..
hari ni,jomm kita layan lagi,icon comel lote kiut miut
pink lover tu bukan nama orang ye..
Icon comey ni istimewa buat peminat warna merah jambu atau pink lover..
jadi sape blog diye serba pink, digalakkan amek, n letak sebagai smiley kat cbox atau shoutbox atau letak dalam entry...bile bile mase korang nak guna tau..
geram bulat rase nak cubit cubit icon ni..
klo amek kasi tau k
Icon ni asyik terlompat lompat tak reti duduk diam ke..aish babap karang,bhahaha

6 comments:

  1. Alahai.. comelnya...mana jumpa nie.. kalau Nurrul suka guna Smiley.. dulu ada satu web tuh.. sekrang dah tak ley dah.. :)

    ReplyDelete
  2. alahai comelnya dik icon pinkish gitu, , ,melompat2 pulak kn

    ReplyDelete
  3. alahai comelnya... thanks ya dik, boelh la letak kat entri :)

    ReplyDelete

See life, Make it better