SPM Part 2

Dah abes dari tu,lepas result kuar aku memang cadang nak gi Bahau,tapi ramai antara rakan aku tak nak ikut sekali,penat. Jadi aku pergi dengan Ain,Ada dan Faeizah. Opps,terlupa sebelum pergi aku dengan ain pergi koperasi,aku salam cikgu Zanariah dan lepas tu,pergi bilik kaunseling. Ain minta nasihat dan pendapat cikgu. Aku cadangkan lepas balik,bukak laman web IMASCU laman web yang membantu kita untuk mengetahui personaliti dalam memilih program yang kita akan pilih atau senang kata untuk menguji minat kita. Ahhh,panasnya. Ain kata dia dahaga,then kitorang pin singgah minum ABC,huh sedap hilang rasa dahaga. Balik je,aku tunjukkan kat mak keputusan aku. Mak tak marah pon,apa pon mak nak masa depan aku lebih cerah berbanding kakak dan abang aku. Aku tanya mak pasal mak cik pelik yang aku jumpa tu. Rupanya..........mak cik tu tinggal dekat-dekat sini je, Mak kata mak cik tu dulu pandai,pernah masuk U,tapi die ikut lagi mana lepas tu entah,die kene bawak kat Melaka,die kena cabul secara paksa. INGATNYA KAWAN-KAWAN KU,TERMASUK AKU,JANGAN MUDAH PERCAYA PADA ORANG TERUTAMANYA LELAKI!! Opps,by the way,aku nak ucapkan tahniah kepada kawan-kawan aku, NAZIRAH,ATIKA,SYAFIQAH,FATIHA,FAEIZAH DAN SEMUA KAWAN-KAWAN AKU DAN BLOGGER LAIN SERTA SEMUA YANG AMBIK SPM TAHUN LEPAS! CONGRATE TO YOU ALL. Hari ni aku bahagia sikit *hehehe,sebab Baby Ain ku datang. Rindu die. Erm,macam pernah aku tulis kat blog,aku terima seadanya keputusan SPM aku. yang B+ tak pe lah. Aku reda ini semua ketentuan bukan nasib aku *cewah


8 comments:

  1. thanks fatin,,,,btw,,,tahniah untk awk juga,,,

    ReplyDelete
    Replies
    1. okay,no problem cause you're my bestfriend.

      Delete
  2. thanks fatin ,, terima kasih sbb sudi jd kwn susah senang bersama ..tahniah jugk .. t jumpo ri isnin ni ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama,terima kasih terima aku sebagai sahabat ko seadanya :)

      Delete
  3. wahh congrats :) teruskan lagi perjuangan seterusnya :)

    ReplyDelete
  4. tahniah semua n thank atin bb sudi jdi kwn aq.. wlaw pon aq ny masuk air ckit..hihi..smoga kite smua tdk terpisah

    ReplyDelete
  5. Faeizah same-same,so kay friend :)

    ReplyDelete

See life, Make it better