Segmen URL Blog Paling Awesome by Blog Mrs Lulla

Mrs. Lulla ,aku dah sudah pon follow blog awak dan follow twitter awak sebab aku masuk your photography photo contest sebelum ni...

link blog aku ---> http://samepathoftheway.blogspot.com/
wae? wae? I mean why. kenape URL blog aku ohsem *hehehe awesome actually

samepathoftheway ni URL blog aku,sebenarnya aku ada sebab kenapa aku letak URL tu dan insyallah aku tak akan tukar link blog aku ni...*amin
samepathoftheway adalah dalam bahasa Inggeris atau maksud dalam bahasa Melayu nya ialah di jalan yang sama. yup memang betul kita semua berada di jalan yang sama untuk mencari redha ilahi,mencari kebahagiaan di dunia dan di akhirat,menginginkan keamanan,bukankah begitu? walau ada yang bukan Islam,tidakkah korang juga suka akan keamanan *WORLD PEACE.. semoga kita sentiasa berada di jalan yang lurus lagi benar *amin
tu lah maksud sebenar aku letak URL tu sebagai link blog aku!!

ahha ohsem tak? Kalau paling awesome tu semuanya terletak pada awak Lulla
jadi lepas ni korang akan tahu why puts that URL as my blog's link :)
hope I GOT A LUCKY so then kalau aku tak dapat top up,dapat blog aku kene review pon jadilah.

ehek pening tak baca entry aku?! bahasa inggerih campur bahasa melayu

5 comments:

  1. If you change your url you will be on differents path then :)
    Good choices and good luck

    ReplyDelete
  2. good luck! btw url blog ni ohshemm :D tehee~!

    ReplyDelete

See life, Make it better