Are we different?

Adakah kami berbeza? 
Aku dari negeri sembilan, aisyah dari selangor,ain dari johor dan nabila dari perlis..
Walau sikap kami berbeza beza, dan kongsi pelbagai pengalaman, pendapat kami cuma berbeza..
tapi kami arah yang satu iaitu menuju ke tangga kejayaan..
Hehe seronok sangat rasanye duduk sini..mule rase home sick..tapi tak de la smpai nangis teruk sbb tiap minggu mak dgn abah asyik dtg sini je....abis la botak la tayar abah..asyik ulang alik je..
First time jauh dari keluarga la katekan..first time jugak duduk..
Pensyarah dekat sini pon best best belaka..suke dengan cara pengajaran mereka..mereka selalu menyelitkan sedikit lawak..hahaha..ketawa terbahak bahak..
Kalau dulu akaun..aku macam low..tapi sekarang perh..aku suke gile belajar akaun sebab pensyarah tu...hehe tak la...sebab akaun lebih senang dekat matrik berbanding mase spm..
lebih teratur dan sistematik,cara penerangan die mudah difahami..berbanding dengan cikgu akaun aku dulu..berbelit belit..
Hurm perjuangan perlu diteruskan..
Azam ku 4 Flat dan Band 4 MUET..
ye la duduk kat matrik same je rasenye cam duduk kat  U, tp matrik lagi best sebab peraturan die cam lg ketat dari U..
Kami diajar bagai anak kecik di sini..
Huhu..BELAJAR ITU MEMANG SERONOK!
Jadi adakah kami berbeza? tak ...

2 comments:

  1. hwaaa.... tiba2 rasa rindu nak belajar...

    ReplyDelete
  2. inshAllah all the bes untuk adik tau.. hehe

    ReplyDelete

See life, Make it better